söndag 3 maj 2009

Kära Kata och Gudrun....

...hur i helvete tänkte ni när ni skickade vidare den här bilden för vidarebehandling och uppladdning ? Speciellt då det inte är speciellt svårt att ta bättre bilder av Gudrun Shyman.
Se och lär av Blogge Bloggelito. Resultatet är förvånande, speciellt då bilderna på både Piratpartiets Christian Engström och SDs Sven-Olof Svenström (Det ariska i det namnet får nog Hitler att rulla lite extra i extas) är riktigt bra. Så vad hände?

Källa: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2828739.svd

2 kommentarer:

Erik sa...

Vad har SD kandidatens namn med arier att göra? ÄR du helt bakom flötet!

Jonathan sa...

SD Kanidaten står för en konservativ politik som vill att Sveriges Tradition som den såg ut för 50 år sedan skall bevaras.

Nu är det bara så att det inte bara hindrar kulturell utveckling (all kultur behöver förnyelse). Ni står även för att nationalstatens soveränitet skall bevaras (och det senare kan de flesta nog hålla med om).

Det är bara det att just det här tänkandet utmynnar sig alltid i en kukmätartävling där man på eget påhittade meriter försöker att hävda att man är bäst på den ena eller andra grunden.

Arier kan bytas ut till vad som helst men det är den politiken som ni (tillsammans med KD) ligger närmast i dagsläget och följaktligen blir det den kopplingen.