tisdag 14 december 2010

Idioter i alla dess former

Jag hade egentligen tänkt att på denna blogg inte alls kommentera den galning som tursamt nog var så okunnig om sprängämnen så han själv blev det enda offret men mina favoritmiffon Socialdemokraterna verkar inte direkt ge mig något val.

Knappt har liket efter förövaren samt enda offer lagts i sin frysbox och Socialdemokraterna tvärvänder i FRA Frågan och börjar mer likna den fragdadregglande rättsosäkra hund som Folkpartiet och Sverigedemokraterna i sina veka stunder efterfrågar. Trots det klara faktum att SÄPO ogillar FRA Lagen, att SÄPO och Polisen får massor av falsklarm av FRA så vill nu Socialdemokraterna att FRA ska uttryckligen spana på Svenskar.

Det finns också ett visdomsord som säger att ett beslut aldrig ska fattas i affekt. Trots det går S ut först efter dådet som förstörare av det öppna och fria samhälle som krävs för att Terrorism aldrig ska få någon verkan på landet. Och istället för poliser ute på stan som är vaksamma, har god människokännedom och kan lugna folk så vill S ha en digital scanner på allt som händer så att Säpo kan irritera sig över att FRA skickar vidare varenda troll som skriver om självmordsbombare.

Duktigt. Väldigt duktigt, S. Tillåt mig sarkastiskt applådera åt detta fullkomliga misslyckande inom integritetspolitik.

1 kommentar:

R sa...

En muslim spränger bomber och det är vi Svenskar som blir övervakade? Vad tusan är det för logik? http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/musse-sm%C3%A4ller-bomber-och-s%C3%A4po-f%C3%A5r-en.html