onsdag 13 maj 2009

Konsekvens och framtid

Ett Mirageplan landar på London Heathrow. Det är en ovanlig händelse. Planet har nästan inte något bränsle kvar efter att ha flugit lågt och fort och de sista ångorna i tanken tar slut när hjulen når marken. Ovanför går ett par Eurofighters på låg höjd. De har eskorterat planet in.

Vid inspektion upptäcks att planet fällt extra bränsetankar - och använt sitt förråd av modmedel mot jaktrobotar*. Det har blivit beskjutet. Antagligen av de som försökte hindra det från att lämna landet som det kom ifrån.

Tunnlar vid gränsen. Små sportflygplan. Båtar som kommer över kanalen. Man vet inte hur många som förolyckas i sina försök att komma ifrån landet.

I vår historia heter landet frankrike.

Verklighetens motsvarigheter hette Kuba och Östtyskland. Det är de stegen som Frankrike nu har börjat ta. Internet är inte en leksak eller en rättighet som man kan ta ifrån ett styggt barn, det är ett universalt verktyg för att göra livet betydligt enklare. Kommunikation. Räkningar. Underhållning. Det mesta av det sker via Internet.

För att få igenom lagen har folk som protesterat förlorat jobbet, folkets protester klingar ohörda och Frankrikes President gapar som Fidel Castro i sina bästa dagar.

Mirageplanet som landade på Bromma kunde lika gärna vara en MiG-23 som flyger mot Florida i ett försök att slippa övervakning och ständig misstänksamhet. Har man en gång ruckat på demokratins grundvalar och förbjudit medborgarna att kommunicera fritt så är det inte svårt att göra det igen. Och då kan Frankrike bli det nya Kuba. Isolerat, med en befolkning som desperat försöker fly.


*Plan som ankommit Kuba eller försökt fly därifrån har i många fall blivit beskjutna av luftvärnsrobotar och Jaktflyg.


2 kommentarer:

Mike sa...

Eu ledarna samarbetar och är fashister.

Min vän bilade genom frankrike påväg till en mässa i spanien med sin fru.
Han tog med sig extra med pengar ifall han behövde köpa saker från mässan till sitt företag.
Påvägen hem stannar han och hans fru i paris och tar in på hotel.
-Den kvällen tillbringar dom men att äta en middag på en resturang där min vän betalar notan kontant.
Nästa dag tar hans fru flyget hem och han får ta bilen då hon måste hem till sverige och barnen.
-Några timmar efter hon har lämnat hotelet kommer polisen och griper min vän anklagad och anmäld av resturangen för att ha betalat sin nota på resturangen kontant.
Detta resulterar i att han får tillbringa 1 månad häktad i en glascell med ljus på dygnet runt och sedan 2 månader på frankrikes näst värsta fängelse.Och detta utan rättegång som häktning.
Domaren satt bara och skakade på huvudet under rättegången.
Fallet är enmält till -eu domstolen.
Frankrike arbetarens land va?
-Snarare Sarkozy SS hitler fasoner som går hand i hand med landsförrädaren reinfeldt och resterande partimedlemmar och politiker i grannländer.
Hur jävla uppenbart som helt att Eu ländernas ledar håller på upprättar en globalt förtryckande skuggregering som är kriminel med kontrol som mål.

FYFAN säger bara FYFAN.

Anonym sa...

NEW UPDATES! Please look a the website!

Hello,

I am Andrew Wang, Thor's father. I would like to offer the other side of the story. I moved away with my son because I had to protect him from harm. The legal system in the US failed to do so.

Please see my blog: http://savebabythorwang.blogspot.com and my website: http://www.k2techconsulting.com

Please help me get in touch with Thor. I have asked to talk to him but Maria has denied me any contact with him.

Andrew Wang