onsdag 19 november 2008

HöstmodeKlädseln för höst och vinters Airsoftspel är ett tjockt underställ, täckt av Bundeswehrs utmärkta höstuniform som innehåller både Parkas och Fältbyxor. Därtill behövs icke-taktiska vantar som är i rätt storlek för att inte vara ivägen. På huvudet så har jag när det är riktigt kallt Baklava och svensk M-39 Hjälm med hjälmduk i Flecktarn. Det finns få saker som är fulare än Baklava utan något som döljer merparten av den. Skyddsglasögonen som snarast bör bytas ut till ett par ESS ICE är ett par Guarder C3.

Västen är en MBB Bundeswehr Väst, köptes av en fd privatperson via Ebay och var poststämplad i Kuwait. Den har fickor som tar sex stycken magasin till G36:an som är ihopklippta två och två för snabb omladdning. Uppe vid bröstet - föga taktisk position men lagom funktionabelt har vi en P8 semiautomatisk pistol som är eldriven pga det kalla vädret.

Vapnet är en Gewher 36 med sex standardmagasin som tillbehör. Med en enkel manöver kan även stödben fästas på fronten och ett trummagasin för understödsroll medtagas.

Klar för aktion i vinter med andra ord. Bild tagen på Tjärnan i Dalarna.

1 kommentar:

John-Henri Eklund sa...

Om det inte vore så förbaskat fysikt att kriga så skulle jag göra det oftare. :)