söndag 16 mars 2008

Okänd Jury viktigare än Svenska Folket

Nytt Röstrekord i Melodifestivalen.

Tråkigt att de som Svenska Folket ville representera dem i Belgrad inte vann. Juryn var ren skit - och väldigt förutsägbar dessutom. Samma artister fick samma poäng med lite variation däremellan. Snälla SVT, Om ni nu nödvändigtvis har en Jury, låt deras resultat inte betyda någonting utan bara vara där för vad proffsen tycker.

Ingen Jury tyckte te x speciellt bra om Nordman, men folkets röst gav honom en högre plats än Juryn skulle och tog bort honom från Idioterna från Skåne (Den som accepterade in dem borde avskedas) samt fossilen som skulle fått Sverige att framstå som röstfiskare.

Jag vill gärna se vilka som satt i den här Juryn.

Finner det lite för angenämnt att en Jury kan peta dit förhandsfavoriten istället för den som Svenska Folket valde. "Svenska folkets röster kan ändra utgången - men inte om någon får för mycket tolvor" är kanske ett bättre sätt att marknadsföra röstningen.

Skippa Juryn nästa år. Inte för att jag inte tänker titta. Nordman kommer antagligen inte vara med då. Så nu är det väl bara att njuta av hans nya skiva!

EDIT:
Många andra tänker som jag.

1 kommentar:

No sa...

Att de var från Skåne spelar ingen roll i sammanhanget om hur bra de kan skriva låter; när du skriver "Idioterna från Skåne". Så idiot kan du vara själv din tönt.