fredag 21 mars 2008

Idioter ej utdöd ras ännu...

Hur jävla puckad är man i skallen om man går på det där?

Pappa som vill sälja dotter, jo tjenare. Och att åka till USA bara för sex när han lika gärna kunde valt random fjortis här hemma i Svedala. Skulle antagligen blivit billgare för honom än ens halva kostnaden för flygresan till USA.

Somliga förtjänar vad de får, och det här var i bästa laget och gjorde hela min kväll.

5 kommentarer:

No sa...

Visst att han är en idiot, men ur rättsynpunkt är det sjukligt att amerikanska polisen arbetar. Vi har alla tänkt tankar som, om utförda skulle leda till brottsliget; men vi gör det inte. Att poliser försöker aktivt få folk att göra brott och dessutom gör det till en TV-show är för helvetiskt hemskt enligt mig, långt i från allt vad rättsäkerhet heter och inte något eftersträvansvärt ALLS!! Så sluta vara så jäkla kräkigt demagogisk din amerikan!

No sa...

*...sjukligt hur den ...

Jonathan sa...

En person med någorlunda normal uppfattning om rätt och fel vet att man inte köper sex, allra minst av en fjortonåring om det är olagligt.

No sa...

Nä, jag håller inte med dig om att sexköp är fel. Att köpa sex av människor som har blivit tvingade till det skall undvikas, precis som man inte vill att trafficing skall förekomma. Men tänk dig att du är handikappad och har väldigt svårt att få tjejer; varför är det då så hemskt att köpa sex?

"[...] allra minst av en fjortonåring om det är olagligt"

Det var ju en saftig mening. "...om det är olagligt", ja vissterligen säger du ingenting om vad du tycker om att köpa sex av en 14åring om det är lagligt, men det låter ändå väldigt nära att det skulle vara OK om det var lagligt, vilket det naturligtvis inte är.

Sist; kan du hitta någonting i min första kommentar som din uppföljare motsäger -- nä tänkte inte det.

Jonathan sa...

Alla har en moralisk kompass och någonting i huvudet som säger att man inte åker över halva världen för att köpa sex.

Saknar man någonting sådant så förtjänar man enligt mig att utsättas för dylikt.

Darwins lag. De dumma försvinner.