torsdag 13 september 2007

Ministrar och Partiledare - en jämförelse

Nu har en ny minister kommit igen. Alliansen förbrukar dem väldigt snabbt, allt tack vare att så fort minsta bagatellartade brott kommer fram i ljuset så kräver vänstern deras avgång. Kommer ni ihåg när det visat sig att två nya ministrar inte hade betalat tv-licens resp skaffat svart hemhjälp? So what. Det gör för fan varenda Svenson. De är ministrar av folket.

Tänk om ni hade en partiledare som gjort detta - plus hade ett mycket stort antal obetalda P-böter som gått ända till Kronofogden. Jag vill inte säga att kvinnor är sämre på att köra bil, men just den här kvinnan råkar vara det. Hon berömmer även personer som skickar raketer mot henne och de oskyldiga i staden Sderot i Israel och är på fler än fem sätt en stor fifflare.

Hur behandlas den här kvinnan? Jo, hon blir en partiledare. Låt mig återupprepa det här. Den jävla falska slynan blev en partiledare efter att ha gapat om att folk som knappt gjort några procent

Välkommen till Socialdemokraternas Svensonvärld. Ingen annan stans ser man någon hävda att ett dussintal brott och gått emot partiideologin tre dussin gånger är mildare än att inte betalt TV-licens. För fan, kvinnan kan inte ens ta en debatt mot Sverigedemokraterna utan att skämma ut sig.

Mer intressant information on denna kvinna:
http://uk.youtube.com/watch?v=HE6VXnScmC4

Återigen: Småsaker som att strunta i att betala Tv-licens, det skiter jag i. Det kommer jag antagligen själv göra någon gång i framtiden - men att "ta ut ett förskott" (Summa runt 10 000 kr); det är stöld. Inte förskott på lönen? Jo, vad blev hennes straff för det här? En vanlig person hade blivit återbetalningsskyldig och kanske rentav fått böter och hamnat i fängelse?

Mona Sahlin, hon fick bara låta Göran P styra i tolv år och sedan tog hon över trots det.
Så snälla Socialdemokraterna - jag vet att ni är dumma i huvudet men för fan, vad tänkte ni på? Det här är ovanligt dumt, till och med för att komma från er.

Inga kommentarer: